Понеділок, 25.11.2024, 17:22Вітаю Вас Гость | RSS
Официальный сайт УЧЕБНО-ВОСПИТАТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСА № 9
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Наш сайт
AdminДата: Вівторок, 18.02.2014, 22:32 | Повідомлення # 1
Учитель
Група: Заблоковані
Нагороди: 0
Репутація: 10
Статус: Offline
Дорогі форумчани! Наш сайт, звичайно, далекий від досконалості. Зробімо його кращим РАЗОМ! Будь ласка, пишіть свої зауваження, пропозиції.

mal4ikДата: Понеділок, 24.02.2014, 16:52 | Повідомлення # 2
Новичок
Група: Користувачі
Репутація: 1
Я можу сказати тільке те що при кожному повідомлені писати код безпеки -це не зручно!

PIRAT228Дата: Четвер, 27.02.2014, 20:48 | Повідомлення # 3
Новичок
Репутація: 1
згоден, що потрібно зробити менше кодів, і зробіть шрифт більше, тому що не зручно з телефону сидіти

AdminДата: Неділя, 02.03.2014, 00:05 | Повідомлення # 4
Учитель
mal4ik, згодна

AdminДата: Неділя, 02.03.2014, 10:54 | Повідомлення # 5
Учитель
Висловлюємо велику подяку активним користувачам, завдяки яким наш сайт хоч і не посів призового місця (на що ми й не розраховували, бо сайт створював не спеціаліст), відзначено за інтерактив. Усього в конкурсі брали участь 23 сайти навчальних закладів.26 лютого 2014 року журі підбило підсумки міського конкурсу й встановило переможців та лауреатів в наступних номінаціях:
«Шкільні веб-сайти»:

І місце – НВК № 2, «Спеціалізована школа ІІ ступеня - Ліцей інформаційних технологій»,
ІІ місце – НВК № 11,
ІІІ місце – НВК № 7;

Відзначити сайт НВК № 9 – за інтерактив (активність на форумах, наявність механізмів підтримки спільноти користувачів сайту),

сайтНВК№ 6 – за високу якість категорії конкурсу «Зручність»,
сайт НВК № 16– за високу якість категорії «Контент».

Проте розслаблятися не можна, бо моніторинг функціонування шкільних сайтів триватиме ПОСТІЙНО, оскільки:

Члени журі  зазначили, що на багатьох сайтах проблемою є відсутність системи щодо оновлення контенту сайту,  система реєстрації користувачів,  мала активність користувачів по обговоренню  тем, відсутність можливості додавати коментарі до сторінок сайтів.
Виходячи з вищезазначеного

НАКАЗУЮ:
1.Затвердитити протокол журі щодо підсумків міського Конкурсу  на кращий інформаційний веб-сайт навчального закладу  «Веб-сайт – обличчя успіху» (в рамках участі у  V Міжнародній виставці  «Сучасні заклади освіти – 2014») (додається).
2.Нагородити переможців конкурсу грамотами відділу освіти Єнакієвської міської ради.

3.Директорам закладів освіти міста:
3.1.Координувати роботу офіційних сайтів закладів як одного з критеріїв оцінювання діяльності педагогічного колективу під час атестації та комплексної перевірки закладу освіти.

3.2.Затвердити Положення про офіційний сайт закладу.
3.3.Призначити відповідальних осіб за адміністрування сайту закладу освіти.
4.   Методичному кабінету відділу освіти (Тарусіна):
4.1. На засіданні міського методичного об’єднання вчителів інформатики розглянути підсумки участі закладів у конкурсі та  надати рекомендації  закладам освіти щодо функціонування сайтів.
4.2. Створити творчу групу вчителів щодо  проведення вибіркового контролю за роботою сайтів (1 раз в семестр).
5. Оприлюднити наказ на офіційному сайті відділу освіти міської ради.
6.Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою

Начальник відділу освіти                                                                           Л.А.Белоненко

ГнутэллаДата: Понеділок, 03.03.2014, 20:00 | Повідомлення # 6
Новичок
Нагороди: 1
Репутація: 101
Вітаю, шановні користувачі ціеї теми. Я як людина яка розуміется на цьому, хочу дати пораду щодо покращення шкільного сайту. По-перше я рекомендую зробити сайт як умога простішим, тобто: Прибрати зайві прикраси, зробити менше вкладок, тобто якось їх групувати. По-друге: Зробити сайт на нормальній машині, а не на uCoz(пояснюю: На нормальній машині у вас не буде ні рекламі, ні копірайтів, ні чого що могло б відвернути увагу від головного). Незабаром наш сайт будуть перевіряти, невже ви не хочете зробити сайт кращим за всіх?!

AdminДата: Понеділок, 03.03.2014, 21:16 | Повідомлення # 7
Учитель
Гнутэлла, цілком згодна, це ж очевидно. І влітку все буде - дай час. Але ХТОСЬ, хто "розуміється на цьому" й хто зараз каже розумні речі, колись  казав: "Не розумію, навіщо все це потрібно? Є ВКонтакті!"  wink

ГнутэллаДата: Вівторок, 04.03.2014, 07:13 | Повідомлення # 8
Новичок
Admin, Я пропоную свою допомогу у покращенні шкільного сайту

Повідомлення відредагував Гнутэлла - Вівторок, 04.03.2014, 12:35

AdminДата: Вівторок, 04.03.2014, 14:05 | Повідомлення # 9
Учитель
Гнутэлла, приймаю із вдячістю)

tlkncrtДата: Вівторок, 04.03.2014, 15:37 | Повідомлення # 10
Випускник гімназії
Група: Випускники
Репутація: 217
а чому це ми не всі номінації виграли, це нечесно

AdminДата: Вівторок, 04.03.2014, 16:13 | Повідомлення # 11
Учитель
tlkncrt, ми в жодній не перемогли)

tlkncrtДата: Вівторок, 04.03.2014, 16:31 | Повідомлення # 12
Випускник гімназії
ну так
я мала на увазі, що ми нічого не виграли і чому це ми, ми ж найкращі і все таке інше

AdminДата: Вівторок, 04.03.2014, 16:36 | Повідомлення # 13
Учитель
tlkncrt, звісно, ми найкращі. І сайт також зробимо найкращий)) Але... пізніше)

ГнутэллаДата: Вівторок, 04.03.2014, 19:06 | Повідомлення # 14
Новичок
tlkncrtВарто лише подивитися сайт ліцею и все одразу стає зрозумілим, я маю наувазі: відсутність копірайтів, реклами, усе зроблено дуже охайно, як то не прискорбно, але потрібно рівнятися на них, а потім зробити щось краще ніж вони, і я пропоную у цю справу включити не одну людину(Admin), а багато, тоді ми швидше усе зробимо, і буде дійсно інтерактівність, коли кожен учень буде хвилюватися за майбутне своєї школи.

P.S: Ув.Администратор, будь-ласка апніть мені репутацію

Повідомлення відредагував Гнутэлла - Вівторок, 04.03.2014, 19:09

tlkncrtДата: Вівторок, 04.03.2014, 20:00 | Повідомлення # 15
Випускник гімназії
не знаю, сайт ліцею більш схожий на або бложик 12річної дівчинки - все якесь безглузде та зроблено без смаку
у другої школи нічого такий, але як вони там себе не назвуть, для мене вони залишаться другою школою)
але, звичайно, це не привід ні до чого не прагнути. те, що ми знаємо, що ми найкращі, не значить, що про це не можна нікому розповідати. але це ще й питання часу, я гадаю, що для нового сайту все розвивається дуже добре (принаймні, у нас немає убогих гіфок з томом і джері)
у технічних питаннях я не спеціаліст, але чого дісно бракує - так це позування. у нас є те, є інше, а ще у нас є ось що, а ось ще й трохи фоточок. у сучасному світі мало знати та вміти, а у першу чергу треба вміти виставити себе напоказ

• Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук: